15 års erfaring

Virksomheden er beliggende i Århus-området, Danmark. CIITEC består af et dedikeret team med mere end 15 års erfaring i rustfrit smede arbejde, maskinmontage, installation, fejlfinding og servicering af industriudstyr og automatiserede proces anlæg inden for fødevare industrien. Vi er en fleksibel virksomhed, som fremtræder professionelt og er i stand til at arbejde hen imod stramme deadlines.

Fokus på fødevareproduktion

CIITEC’s fokusområde ligger inden for fødevareproduktion, med spidskompetencer indenfor fiske- og fjerkræsindustrien. Men det afholder os dog ikke for at operere i andre industrier. Vi løfter enhver udfordrende opgave med stor passion. Vi er blandt andet aktive i følgende industrier:

  • Pharma
  • Mejeri
  • Fødevareproduktion

Vision og værdier

Vores vision er at blive vores kunders foretrukne industrielle sparrings- og projekt partner.   Vi er engagerede og målrettede. Vi er i konstant udvikling, og vores ydelser følger de globale tendenser. Vi er troværdige og behandler vores kunder med respekt. Vi vil ikke være de største men derimod de bedste inden for vores områder. Vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige ydelse – til en konkurrencedygtig pris – med fokus på fastholdelse af det fremtidige samarbejde.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Så udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Kontakt CIITEC