15 års erfaring indenfor onsite vedligehold

I belagte eller regelmæssige revisions perioder er det ofte en frihed at sparre med en kompetent og kvalitets bevidst partner når det gælder teknisk vedligehold eller installation.

CIITEC har mere end 15 års erfaring inden for onsite vedligeholdelse og kontraktmæssige tjenesteydelser. Vi udfører disse tjenester i samråd med kundens projektafdeling/tekniske afdeling og vores ressourcer inden for det pågældende område. Vi har et fleksibelt samarbejde med et solidt netværk, vores kunder har høje forventninger til de opgaver, der skal udføres og overlader trygt ansvaret til os.

Professionelle og omkostningseffektive ydelser

Vi leverer alt fra professionelle og omkostningseffektive ydelser til rekruttering af fuldtidspersonale og kan dele erfaringer og knowhow til at fuldføre dine industrielle vedligeholdelseskrav. Vi tilbyder erfarne folk, herunder, rørlæggere, montører, maskinarbejdere og anden specifikke arbejdskraft.

Vi understøtter

Vi tilbyder industriel service, der blandt andre understøtter.

  • Procesanlæg til pharmaindustrien
  • Håndterings systemer til levende dyr
  • Proces udstyr til forarbejdning af fødevare
  • Automatiserede logistik systemer og sorterings anlæg
  • Højtryksventiler
  • Generel fabrikation og vedligehold

Rutinemæssig systemvedligeholdelse

Vi specialiserer os i at tilbyde rutinemæssig systemvedligeholdelse af høj kvalitet i form af systematisk kontrol, regelmæssig revision, rapportering og reparation for at sikre, at alle operationer er i fuld overensstemmelse med dine krav. Vi vægter vore kunders effektivitet højt, såvel som vores egen. Minimer din nedetid og optimer din effektivitet gennem en kombination af vores erfaring, ekspertise, færdigheder og viden.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med teknisk vedligeholdelse? Så udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt CIITEC