Fabriksflytning i ind- og udland

Vi er specialister når det gælder fabriks flytning og lukning i ind og udland. Når virksomheder opkøber, fusionerer eller flytter opstår behovet for flytning af hele produktionsapparatet eller dele heraf. Fabriksflytninger kan bl.a. bestå af nedtagning og afmontering af maskiner og tekniske installationer – selve transporten – klargøring af ny fabrikshal med installation af el, edb, vand, trykluft, ventilation, industri gulve og kranleverance samt opstilling, indkøring og servicering.

Totalløsninger

For at alt dette skal lykkes inden for en aftalt tidsramme, er det en fordel med en totalleverandør, der med fuldt ansvar kan forestå alle ydelserne til aftalt tid. Vi udarbejder totalløsninger af fabriksflytninger ved hjælp af koordinering, samarbejde og disciplin mellem de enkelte enheder. Ud over de involverede kompetencer er logistikdelen i opgaven en afgørende faktor, når tidsplanen skal holdes

Spørgsmål

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med fabriksflytning? Så udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt CIITEC